Zoeken in ons woningaanbod
Vinden

Woningaanbod

De woonplaats Krimpen aan de Lek is echt aan het veranderen. 10 jaar terug was het een plaats met weinig nieuwbouwontwikkelingen, maar mede door het initiatief van QuaWonen is het centrum sterk aan het verbeteren. Zo zijn er winkels verplaatst en er zijn veel appartementen gebouwd, zowel in de koop- als in de huursector. Ook het sportpark Dilitant is een aanwinst voor Krimpen aan de Lek. Op het oude voetbalveld zijn nieuwe woningen gebouwd. Ook is een groot wandel- en natuurgebied op korte afstand bereikbaar.

Het dorp Krimpen aan de Lek is zoals de naam al zegt gelegen aan de rivier de Lek. In het dorp zijn dijkhuizen terug te vinden tot wel 200 jaar oud. Met het pontje kom je in Kinderdijk. Krimpen aan de Lek grenst aan Krimpen aan den IJssel en Lekkerkerk.

Huis verkopen Krimpen aan de Lek
Wilt u juist uw huis verkopen in Krimpen aan de Lek? Dan helpt Verdoold Makelaars u graag verder. Als makelaar in de Krimpenerwaard bieden we hulp bij het bepalen van de vraagprijs, het genereren van publiciteit en de communicatie met de potentiƫle kopers.