header-verdoold-2_2_20181130_142906
Zoeken in ons woningaanbod
Vinden

Over Verdoold Makelaars

Je woning kopen of verkopen is een grote stap in het leven. Bijna altijd valt het samen met een nieuwe fase in je leven. Je zoekt samen iets groters, omdat je over negen maanden met één meer bent in plaats van twee. Of een kleinere woning, omdat je jongste, 'gisteren' nog een blozende dreumes, alweer uitvliegt.

Voor veel mensen is het een afscheid van een dierbare plek waar veel mooi herinneringen liggen. Dat alleen al is een reden waarom het zorgvuldig en goed moet gebeuren. Ondanks alle emoties is de verkoop van je huis ook een zakelijke transactie waarbij je je hoofd koel moet houden. Hoe jij je huis verkoopt heeft grote gevolgen voor je financiële toekomst. De verkoopprijs is namelijk bepalend voor de volgende stap; iets groter of misschien wel een stuk groter. Maar het kan ook je pensioen zijn of een erfenis. Verdoold Makelaars staat je graag bij in dit proces.

Sinds 1980 gecertificeerd makelaar en taxateur

Wij zijn sinds 1980 gecertificeerd makelaar en taxateur, zo hebben we in goede en in slechte tijden huizen verkocht. We zijn aangesloten bij de NVM en het NWWI. Behalve particulieren horen ook gemeentes, beleggers en woningcorporaties bij ons klantenbestand.

Ons werkgebied bedraagt voornamelijk; Bergambacht, Berkenwoude, Capelle aan den IJssel, Gouderak, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Stolwijk.

Als je interesse hebt in onze dienstverlening komen we eerst kennismaken. Samen bekijken we de woning en kijken wij naar `hoe groot is het?`, `hoe is de ligging van de woning?`. We letten op alle plus- en minpunten die belangrijk zijn voor de waarde van je huis. Na deze kennismaking zullen wij de waarde van het huis en de bijbehorende vraagprijs vaststellen. We informeren je over de kosten en welke stappen er volgen. Op basis van de informatie die wij jou verstrekken beslis jij of wij jouw huis mogen verkopen.

Wil je meer weten over een huis aankopen of verkopen? Kom dan eerst eens vrijblijvend met ons praten. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Krimpen aan den IJssel.

Je aanspreekpunt

Wij stellen ons graag aan je voor.

Niels Verdoold

Over werken bij Verdoold
Samen met een geweldig team van mensen maken wij Verdoold uniek. Ik vind het prachtig om met elkaar een stuk meerwaarde te mogen bieden in de ver- en aankoop van onroerend goed.

Mijn droomhuis
Op dit moment wonen wij al in een fantastische, zelfontworpen eengezinswoning in een gezellige buurt van Stolwijk. Maar een woning op een leuk perceel net buiten de kern Stolwijk in een strakke en moderne stijl met uitzicht op het platte land blijft een droom.

Over wonen in de Krimpenerwaard
De Krimpenerwaard is een prachtig gebied waar ik absoluut niet weg wil. Het landschap waarin de sloten, weilanden elkaar snel afwisselen. Ik geniet ervan.

In mijn vrije tijd
Maak ik graag bijzondere reizen samen met mijn vrouw, volleybal ik met een geweldig gezellig vriendenteam en ben ik onder andere ook actief in het verenigingsleven in het dorp.

Als ik ooit de loterij win?
Dat zal echt uniek zijn! Ik doe er eigenlijk nooit aan mee?. Mocht ik toch winnen dan is het droomhuis wellicht toch een stap dichterbij.

Jan Verdoold

Over werken bij Verdoold
Ik vind makelaar zijn het mooiste vak van de wereld. Daarom doe ik het ook al sinds 1980. Of het nou om onderhandelen gaat of het plaatsen van een te-koop-bord in de tuin. Ik vind het allemaal even mooi. Wij ontzorgen mensen graag.

Mijn droomhuis
Dat wordt bepaald door de buren. Die zijn veel belangrijker als de woning zelf. Het moet dus leuke buren hebben.

Over wonen in de Krimpenerwaard
Als ik `s morgens vroeg over de N207 en de N210 naar mijn werk rijd en dan de opkomende zon zie boven de weilanden, geniet ik echt. We wonen dichtbij de stad en toch landelijk.

In mijn vrije tijd
Ben ik graag bij mijn (klein)kinderen en ben ik actief in het verenigingsleven.

Als ik ooit de loterij win?
Nou daar doe ik niet aan mee.

Leontien Vriens - Genesis

Over werken bij Verdoold
Geen dag is hetzelfde. Iedere dag is het een uitdaging om een huis te verkopen of er een aan te kopen. Ik hecht daarbij veel belang aan persoonlijke aandacht. Ook in dat opzicht wil ik me maximaal inzetten. Verder vind ik het heerlijk aan mijn werk dat ik veel op pad en buiten ben.

Mijn droomhuis
Ik ben al heel gelukkig in het huis waar we nu wonen. Het is lekker ruim en we hebben hele leuke buren.

Over wonen in Rotterdam
De centrale ligging is fijn en alle voorzieningen zijn binnen handbereik zoals het recreatiegebied Zevenhuizerplas.

In mijn vrije tijd
Ga ik graag op reis naar Amerika.

Als ik ooit de loterij win?
Daar zou ik echt over na moeten denken. Ik ben zowel privé als zakelijk erg gelukkig en bovendien gezond.

Romy Ritskes

Over werken bij Verdoold
Binnen het bedrijf heerst er een professionele en prettige sfeer waarin je je snel thuis voelt. Daarnaast is het werk van commercieel medewerker afwisselend, wat het werk erg leuk houd.

Mijn droomhuis
Een gezellig, sfeervol en een knus huisje in Krimpen aan de Lek.

Over wonen in de Krimpenerwaard
Krimpen aan de Lek geeft je rust. Je kunt er genieten van de natuur, maar je bent ook zo in de grote stad.

In mijn vrije tijd
Spreek ik graag af met vriendinnen en organiseren we leuke uitstapjes.Daarnaast hou ik heel erg van reizen en wil ik graag nieuwe plekken ontdekken.

Als ik ooit de loterij win
Zou ik een mooi huis kopen of laten bouwen. Daarnaast zou ik veel op vakantie gaan om nog veel van de wereld te gaan zien.