Verkoop zelf je huis

Bij Verdoold kunt u helemaal zelf bepalen hoe u uw huis wilt verkopen. Samen met ons, volledige ontzorging of toch zelfstandig? Kies het pakket dat bij u past en ga aan de slag!

Verkoop zelf je huis

Doe-het-samenpakket

€ 950,-

Je huis zelf verkopen? Daar zijn veel tips voor te vinden op internet en met een beetje geluk zou je zomaar kunnen slagen. Maar, je bent zelf niet bekend met de markt en de internetmakelaar kent jouw omgeving niet.

Het doe-het-samenpakket van Verdoold combineert het beste van twee werelden: zélf je huis verkopen met een beetje hulp van je lokale makelaar.

Laat je jouw huis liever door ons verkopen? Kies dan voor full-service.

Pakketten

 
Jij
Verdoold
Samen
Intake
?

Tijdens het intakegesprek leggen we een dossier aan. Je krijgt van ons vooraf een mailtje waarin precies staat welke gegevens we vooraf nodig hebben.

Dossier en juridische checks
?

Het dossier dat we hebben aangelegd tijdens het intakegesprek vullen we aan met later door jou verzamelde documenten, zoals het bewijs van eigendom, vragenlijsten, lijst van zaken en het energielabel.
We verzamelen en controleren deze gegevens die je kunt inzien op Mijn Woningdossier.

Vraagprijs bepalen
?

We komen natuurlijk jouw huis bekijken. Met elkaar bepalen we bij je thuis de vraagprijs.

Verkooptekst
?

Zelf zorg je voor een realistische en pakkende tekst waarbij de kenmerkende eigenschappen van je woning duidelijk benoemd worden

Fotografie
?

Uiteraard kun je zelf zorgen voor mooie en realistische foto's. Wij kunnen ook een professionele fotograaf langs sturen (zie Extra mogelijkheden).

Inmeten woning
?

We komen langs om de woning in te meten volgens de geldende richtlijnen. Mocht je een plattegrond willen (voor presentatie op internet) dan wordt tegen meerprijs (zie Extra mogelijkheden) de woning per ruimte opgemeten en ontvang je plattegronden en een inmeetformulier.

Plaatsing op Funda en verdoold.nl
?

De woning is zichtbaar op o.a. deze 2 sites en Verdoold app. Op funda.nl zijn er nog extra promotiemiddelen, zie Extra mogelijkheden. Wekelijks krijg je een overzicht van de bezoekersstatistieken op Funda.

Woning onder de aandacht brengen zoekersbestand
?

Wij hebben een database van zoekers met een profiel dat wellicht bij jouw woning past. Ook wordt jouw woning gedeeld in het uitwisselingssysteem van de NVM, zodat andere makelaars weten wat er bij ons te koop is.

Plaatsen verkoopbord
?

We plaatsen een Te koop-bord bij je woning en wanneer de woning verkocht is wordt deze vervangen voor een Verkocht-bord.

Bezichtigingen en onderhandelingen
?

Je krijgt van ons een e-mail bij een verzoek tot bezichtiging. Je plant zelf de afspraak in en bevestigd dit aan ons wanneer de afspraak staat. Zelf zorg je voor verder contact met de kandidaat en onderhandel je. Zodra de woning verkocht is en de voorwaarde besproken zijn stuur je dit naar ons door op de mail.

Opstellen koopovereenkomst
?

Je stelt zelf een koopovereenkomst op. Tegen een meerprijs kunnen wij ook zorgdragen voor de koopovereenkomst, zie Extra mogelijkheden.

Organisatie en planning tekenmoment
?

Zelf draag je zorg voor het tekenen van de overeenkomst door beide partijen.

Oplevering en eindinspectie
?

De notaris (uitgekozen door koper) verzorgt het overdrachtsmoment. Daarvoor vind er een laatste gezamenlijke inspectie van de woning plaats en neem je de meterstanden op.

Extra mogelijkheden

Vink onderstaande opties aan die je bovenop het doe-het-samenpakket wilt afnemen.

Promotiepakket totaal

€ 490,00

Inmeten ten behoeve van plattegronden

€ 135,00

Stylingsadvies

€ 97,00

Fotografie

€ 100,00

Video

€ 100,00

360º-beelden

€ 100,00

Funda-opties

Promolabel

€ 60,00 / maand

Toppositie

€ 125,00 / maand

Aanvullende promotie

Hoogtefoto's

€ 100,00

Eigen website incl. visitekaartjes

€ 125,00

Artist impressions

€ 49,00 / stuk

Overige opties

Bouwtechnische keuring

€ 365,00

Koopovereenkomst

€ 250,00

Je gegevens

Pakket aanvragen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een intakegesprek te plannen.