av_verdoold_2016_32_bewerkt_8_20160629_125809
Zoeken in ons woningaanbod
Vinden

Het Startverkooppakket

Wij geloven dat een gestructureerde werkwijze en duidelijke afspraken een goede verkoop bespoedigen. Daarom werken wij met het zogenoemde Startverkooppakket. Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Professioneel interieuradvies

Al onze huizen worden verkoopklaar gemaakt door een professioneel stylingsbureau. De stylist adviseert met een paar eenvoudige aanpassingen om van jouw thuis een huis te maken waarin kijkers zichzelf kunnen zien wonen. De sterke kanten komen zo nog beter naar voren en dat verkoopt beter.

2. Vakkundige foto- en videoreportage

Veel makelaars maken zelf foto’s en een video van de woningen die ze verkopen. Wij geloven daar niet in. Dat is namelijk niet ons vak, maar ze zijn wel van wezenlijk belang bij de eerste selectie die huizenzoekers maken op Funda. Slechte foto’s kunnen al een reden zijn waarom iemand niet bij een huis gaat kijken. Dat willen we niet en daarom werkt het stylingsbureau samen met een professionele foto- en videograaf, die alles zo aantrekkelijk mogelijk in beeld brengt.

3. 360 graden foto’s en virtual reality

Behalve foto's en video's maken we ook de 360 graden foto’s en daar maken we zelfs een virtual reality tour van. Met een speciale virtual reality bril, die bij ons verkrijgbaar is, kunnen bezoekers van onze website virtueel door jouw huis heen lopen. Behalve dat het hartstikke leuk is om te hebben, zorgen deze zaken ook voor een hogere positie op Funda.

4. Verkoopbrochure

Internet is leuk voor een eerste oriëntatie, maar als het erop aankomt willen serieus geïnteresseerde mensen graag ook iets op papier. Daarom laten we een full colour verkoopbrochure maken. Daarin staat alle informatie over het huis en natuurlijk ook alle foto’s en plattegronden.

5. Plattegronden in 2D en 3D

Plattegronden in 2D en 3D van je huis worden ook gemaakt. Zo kunnen geïnteresseerde kijkers alvast schuiven met hun meubels in jouw huis.

6. Verkoopborden

Natuurlijk zetten we een verkoopbord bij je in de tuin en komt er een tekoop poster op je ramen te hangen.

7. Online

We melden je huis aan op Funda, met de foto’s, de film, de verkooptekst, de plattegronden, de 360 graden foto’s en natuurlijk presenteren we je huis ook uitgebreid op onze eigen website en op onze Verdoold-app. Ook maken wij gebruik van het uitwisselingssysteem van de NVM, zodat makelaars in Nederland weten wat er bij ons te koop is.

Daar stopt het niet, Verdoold maakt ook veel gebruik van social media. Via Facebook, Twitter en YouTube brengen wij ons woningaanbod onder de aandacht.

Tevens krijg je toegang tot het privé-gedeelte van onze website. Daar staan alle verslagen van de bezichtigingen en ook de Funda-statistieken van je huis. Kortom alle gegevens omtrent de verkoop van je woning kun je hier nalezen.

8. Eigen unieke website

Als standaard onderdeel van ons Startverkooppakket ontvang je als verkoper nu ook een eigen unieke website: www.jouwadres.nl:

  • Onderscheidend in de regio;
  • Interactie tussen potentiële koper en je woning;
  • Alles in 1 overzicht zichtbaar;
  • Buurtoverzicht (zoals voorzieningen en leeftijden);
  • Interactief inzicht in zonneschijn en schaduwval;
  • Eigen visitekaartjes van de woning.

9. Folders

Hoe modern we ook zijn. In je buurt lopen we gewoon een rondje om in alle brievenbussen een folder te doen, om te melden dat je huis te koop staat. Want het kan zo maar zijn dat iemand niet weg wilt uit de buurt, maar wel wat groters of kleiners zoekt. Zo benutten we alle kansen om je huis zo snel en goed mogelijk te verkopen.

Nog vragen over het Startverkooppakket?

Heb je nog vragen naar aanleiding van de informatie over het Startverkooppakket? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

*
*
*

Onze diensten